εμφάνιση-έκπληξη-του-κώστα-καραμανλ-1012430
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 27.05.2022 | 15:33

Εμφάνιση – έκπληξη του Κώστα Καραμανλή με ομιλία

Ο Κώστας Καραμανλής ετοιμάζει την επανεμφάνισή του και αναμένεται να σπάσει τη σιωπή του. Σε μερικές μέρες, θα μιλήσει σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ» στην πρώτη επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ», αναμένεται να εμφανιστεί ο Κώστας Καραμανλής.

Η συγκεκριμένη γυναικεία οργάνωση δραστηριοποιείται από το 1983, παρεμβαίνοντας σε ζητήματα ισότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα. Η πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, στο πλαίσιο των εορτασμών της συμπλήρωσης 40 ετών, θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 1η Ιουνίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σε αυτή θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός, με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών».

Η ομιλία του κ. Καραμανλή αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού σπανίως παρεμβαίνει στα δρώμενα και τις εξελίξεις του δημόσιου βίου. Τη δεδομένη, όμως, χρονική στιγμή αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της κρίσιμης συγκυρίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι απόψεις του για τη θέση που έχει κρατήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στη Ρωσία και τον Πούτιν καθώς ο Κ. Καραμανλής ήταν ουσιαστικά ο τελευταίος πρωθυπουργός που επιδίωξε να αναθερμάνει τις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας με τον κατασκευή του περιβόητου αγωγού Μπουργάς – Αλεξανδρούπολη που θα έφερνε ρωσικό φυσικό αέριο στην Ελλάδα.

Το σχέδιο έμεινε στα χαρτιά, ωστόσο οι σχέσεις του Καραμανλή με τον Πούτιν δεν «χάλασαν» ποτέ… Αντίθετα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κηρύξει «πόλεμο» κατά της Ρωσίας και ενισχύει συνεχώς με όπλα την Ουκρανία.