Εκτός τόπου & χρόνου ο Μπαλάσκας- Λέει ότι «δεν γίνεται bullying στα ιδιωτικά σχολεία» - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
2
Ιούλιος
Back

Εκτός τόπου & χρόνου ο Μπαλάσκας- Λέει ότι «δεν γίνεται bullying στα ιδιωτικά σχολεία»

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Από τις έξι» σχετικά με το bullying στα σχολεία, και τις συμπλοκές ανάμεσα σε ανήλικους.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του, προκάλεσαν ερωτηματικά… καθώς τόνισε πως αυτά τα περιστατικά δεν συμβαίνουν στα ιδιωτικά σχολεία!

Υποστήριξε ότι εκεί να τηρούνται οι αρχές!!!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Να πω κάτι εδώ, το οδυνηρό ξέρετε ποιο είναι; Γιατί γίνεται στα δημόσια σχολεία και το επαναλαμβάνω, στα ιδιωτικά δεν γίνεται. Διότι εκεί πέρα ενδεχομένως οι αρχές λειτουργούν, οι οποίες αρχές υπάρχουν και στα δημόσια σχολεία. Όπως είναι το να κληθεί από τον καθηγητή, να πάει στον λυκειάρχη, να επιληφθεί ο λυκειάρχης, να καλέσει ο γονέας τον λυκειάρχη και να πει ότι “το παιδί σας έχει παραβατική συμπεριφορά, κάνει μπούλινγκ σε άλλα παιδιά. Να υπάρξουν οι επιπτώσεις όπως υπήρχαν παλιά, οι αποβολές κλπ. Να πάρει το σύστημα δηλαδή μπροστά και να ενημερωθούν κάποιοι άνθρωποι, αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Δεν μιλάνε οι διευθυντές, οι λυκειάρχες και οι καθηγητές. Από εκεί πιστεύω, ιδιαίτερα στο μπούλινγκ έχουμε πάρα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάνε αυτοί οι άνθρωποι. Δεν μπορώ εγώ να είμαι διευθυντής σε ένα σχολείο μεγάλο, σ΄ένα σχολικό συγκρότημα και να μην ξέρω τι συμβαίνει στο συγκρότημά μου. Αλλιώς γιατί είμαι διευθυντής εκεί; Γιατί είμαι λυκειάρχης εκεί;».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!