εκπαιδευτικοί-1ου-γελ-ν-φιλαδέλφειας-ν-629466
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 19.10.2021 | 09:50

Εκπαιδευτικοί 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας: Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Ψαριανός

Απάντηση στην ανάρτηση του πρώην βουλευτή, και νυν συμβούλου του Παναγιώτη Πικραμένου, Γρηγόρη Ψαριανού, εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ανέβασε fake φωτογραφία από το πλημμυρισμένο σχολείο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας:

Και συνεχίζει: “Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια κύριε Ψαριανέ. Δεν είμαστε εμείς ούτε οι μαθητές μας συνηθισμένοι ούτε να χειραγωγούμε, ούτε να θεωρούμε τον ελληνικό λαό ηλίθιο. Και μακριά από εμάς κάθε μορφή προπαγάνδας.”, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί.

“Αντίθετα, εσείς φαίνεται να την προτιμάτε έναντι της ενημέρωσης. Διότι, μια μικρή, ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθησαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας.

Καλοπροαίρετα, με κίνδυνο διολισθαίνουμε στην αφέλεια, θα θεωρήσουμε πως η προβολή μιας ολοφάνερα μονταρισμένης φωτογραφίας – όπως τόσες που κυκλοφόρησαν – ως πραγματικής οφείλεται σε σφάλμα.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, απαιτούμε μια δημόσια συγγνώμη για τις χυδαίες κατηγορίες που εξαπολύσατε. Διαφορετικά, θεωρούμε ότι πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών και συκοφάντηση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Σε αυτή την περίπτωση, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.”.

Ωστόσο, ο ίδιος μετά τις αντιδράσεις, όχι μόνο δεν κατέβασε την ανάρτηση, αλλά σχολίασε με νέο tweet: «Το κορίτσι μεταφέρθηκε με Photoshop βέβαια, αλλά καλό μού φαίνεται…».