εκλογές-ο-σκαϊ-επιστρατεύει-αστρολ-936714
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 31.12.2022 | 10:17

Εκλογές: Ο ΣΚΑΪ «επιστρατεύει» αστρολόγο Λεφάκη και βγάζει ημερομηνία και αποτέλεσμα

Με Κώστα Λεφάκη έκλεισαν την τελευταία εκπομπή οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ και, όπως σχολιάζει το ieidiseis.gr, μάθαμε… επιτέλους… τι προβλέπουν τα άστρα για τις εκλογές του 2023.

«Οι εκλογές θα γίνουν τέλη Μαρτίου το πολύ αρχές Απριλίου» είπε ο γνωστός αστρολόγος και με περίσσια βεβαιότητα, σαφώς επηρεασμένη από πλανητική ενέργεια, ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι «η τάση θα είναι προς τα δεξιά».

Μάλιστα, προέβλεψε ότι πολλοί βουλευτές θα χάσουν τον θώκο και ότι «τα πρόσωπα που θα μπουν στο κοινοβούλιο θα είναι, περισσότερο από αρκετά, καινούρια».

Πρόσθεσε δε ότι «υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να μην έχει αυτοδυναμία όπως είχε την προηγούμενη φορά», αλλά «θα εξυπηρετηθεί η Νέα Δημοκρατία» επειδή είναι… Ζυγός στο ζώδιο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Τοξότης» μας ενημέρωσε.

«Δύο εκλογές θα γίνουν πιστεύω. Είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών, αλλάζουν οι ενέργειες, οι πλανήτες μεταθέτονται. Είναι ένα σκοτεινό πέρασμα το ’23 είναι η αρχή μια τριετίας μέχρι το 2026 που θα αλλάξει ο κόσμος» ανέφερε επίσης.

«Η σύνθεση η κυβερνητική δεν θα κρατήσει περισσότερο από δύο χρόνια γιατί θα ακολουθήσουν άλλες αλλαγές. Επειδή το ‘23 και το ‘24 είναι κρίσιμο πέρασμα για την Ευρώπη» ανέφερε, μεταξύ άλλων.