Έκαψε… πολιτικές καρδιές η Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ-Διάλογος Τασούλα-Μητρόπουλου σε πρωινή εκπομπή

Η Αμάλ Αλαμουντίν μάγεψε στο πέρασμά της στην Αθήνα ακόμη και την πολιτική ηγεσία, δικαιώνοντας τη φήμη της και τη θέση της δίπλα στον έως πρόσφατα πιο περιζήτητο εργένη του κόσμου. Ακόμη και ο Αλέξης Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας εξέφρασαν δημόσια και ευθαρσώς τον θαυμασμό τους.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega ο Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσε πως η Αμάλ Κλούνεϊ είναι «θεόπλασμα και πλανητική καλλονή» για να του απαντήσει ο Κώστας Τασούλας «ναι, έτσι είναι».

Νωρίτερα ο υπουργός είχε δηλώσει πως «πέραν των αξιόλογων νομικών συμβουλών η επίσκεψη της κύριας Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ και της ομάδας της ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει πρωτοσέλιδο διεθνώς το θέμα των γλυπτών του Παρθενώνα»

«Ήταν μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη, πέραν του ότι επρόκειτο για μια εξαιρετική και συναρπαστική σύζυγο ενός διάσημου ηθοποιού» πρόσθεσε ο κύριος Τασούλας, ενώ ο κύριος Παντερμαλής επισήμανε ότι «είναι σημαντικό που ήλθε μ’ αυτό το τρόπο ξανά στο διεθνές προσκήνιο των θέμα των γλυπτών του Παρθενώνα».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΓΛΥΠΤΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ, ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση