Έκανε ευχέλαιο;

Ο επίτιμος -αυτός που έχει γιο τομεάρχη στη ΝΔ, κόρη αρχηγό κόμματος και εγγονό δήμαρχο- ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δηλαδή, διέψευσε τις κακές γλώττες που έλεγαν ότι κυκλοφορεί πάντα νύχτα και πάντα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Φόρεσε, λοιπόν, την κουστουμιά του και έκανε μια τσάρκα στο Δήμο Χανίων και πήγε και συνάντησε το δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος για σιγουριά είχε πιει ένα μπουκάλι αγιασμό και πέντε-έξι κεφάλια σκόρδα τα είχε στη τσέπη.

Ο επίτιμος τάχθηκε υπέρ της αξιοποίησης της περιοχής των Αγίων Αποστόλων (σκεφθείτε έως και οι άγιοι την «έκαναν» από την περιοχή, μόλις τον είδαν), τόνισε πως είναι αναγκαία η δημιουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή (καθώς η στήλη γνωρίζει ότι ο Κώστας δεν λέει τίποτε τυχαία, προφανώς κανένας σύντεκνος «επενδυτής» θα ενδιαφέρεται).

Mε το δε Μανώλη Σκουλάκη συζήτησαν θέματα που αφορούν στις δυσκολίες που υπάρχουν στην εφαρμογή του «Καλλικράτη», στα οικονομικά του δήμου, στον χωροταξικό σχεδιασμό καθώς και στα έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο Δήμο Χανίων.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!