«Είναι δήμαρχος ελέω Βασίλη»

Σε σημείο βρασμού βρίσκεται η οικογένεια Παπαγεωργόπουλου όταν ακούει το όνομα Μπουτάρης (σ.σ. αντίθετα πίνουν… λάδι στο όνομα του μέχρι πρότινος αντιδημάρχου Οικονομικών του Γιάννη, Χασδάι Καπόν).

Το απέδειξε για μία ακόμη φορά η σύζυγος Βασίλη, Ελένη Παπαγωργοπούλου η οποία με συνέντευξή της στη Real News ούτε λίγο υποστηρίζει ότι ο Γ. Μπουτάρης οφείλει το δημαρχιλίκι στο φυλακισμένο πρώην δήμαρχο:   «Η κατάθεση του Μπουτάρη ήταν τραγική. Γιατί ο Μπουτάρης είναι δήμαρχος ελέω Βασίλη. Χάρη στην καλή του την καρδιά ο Παπαγεωργόπουλος τον συγχώρεσε όταν δέχτηκε να αποσύρει τη μήνυση που του είχε υποβάλει για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που είχε εξαπολύσει σε βάρος του. Ήρθε ο ίδιος και τον παρακάλεσε προσωπικά. Ο Βασίλης του είπε «Τα λόγια είναι εύκολα. Θέλω γραπτή δήλωση» και εκείνος του έδωσε ένα κείμενο με την υπογραφή του στο οποίο αναφέρει πόσο τον σέβεται και τον υπολήπτεται. Και τώρα ήρθε στο δικαστήριο και μίλησε για συμμορία και ομερτά», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαγεωργοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Σύσκεψη για τα «κλεμμένα» στο Δήμο Θεσσαλονίκης
«Θα διεκδικήσουμε τα λεφτά με κατάσχεση περιουσίας»

Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο
Παπαγεωργόπουλος: 13 ερωτήματα από τα 2,4 τετραγωνικά της φυλακής
Λεμούσιας: Να με πυροβολήσουν, εάν έκανα υπεξαίρεση
Μπουτάρης: Θα διεκδικήσουμε την επιστροφή των χρημάτων
«Θα πεθάνουν από τύψεις πολιτική αγωγή και Μπουτάρης»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!