ΕΕΤΑΑ: Αλλάζουν πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (ονόματα)

ΕΕΤΑΑ: Αλλάζουν πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (ονόματα)

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να συγκληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), προκειμένου να προχωρήσει σε αλλαγή προέδρου και ορισμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Μάλιστα, στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ αναμένεται να αποφασιστεί: «Η υποβολή αιτήματος προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπ’ ατμόν βρίσκεται ο, ο πρώην ειδικός σύμβουλος του  τέως υΠΕΣ Τ. Θεοδωρικάκου και σημερινός πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Ηλίας Γιάτσιος. Για την θέση του προαλείφεται ο πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου και υποψήφιος στις εκλογές του 2019 με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό Τομέα της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών, Δημήτρης Μαραβέλιας.

Επίσης, εκτός ΔΣ ΕΕΤΑΑ αναμένεται να βρεθεί και ο Ιώαννης Σκάλκος, διευθυντής του γραφείου του κ. Θεοδωρικάκου στο υπουργείο Εσωτερικών.

To «πραξικόπημα» Θεοδωρικάκου -Πατούλη

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρόεδρος όσο και πολλά μέλη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου, τοποθετήθηκαν σε συνεννόηση του τέως υΠΕΣ Τ. Θεοδωρικάκου με την προηγούμενη διοίκηση της ΚΕΔΕ (Γ. Πατούλης), μία ημέρα πριν εκλεγεί η νέα!

Γεγονός το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στα μέλη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, που ζητούσαν επίμονα από τον τέως υΠΕΣ να αλλάξει ο πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης της ΕΕΤΑΑ, χωρίς, βεβαίως να εισακουστούν.

Μάλιστα, Θεοδωρικάκος και ΚΕΔΕ παραλίγο να φτάσουν στα Δικαστήρια για απόφαση του τέως υΠΕΣ με την οποία μεταφέρθηκαν 2 εκατ. ευρώ από τους ΚΑΠ των δήμων στην ΕΕΤΑΑ 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ

Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ηλίας Γιάτσιος, Δικηγόρος

Διευθύνων Σύμβουλος

Σπυρίδων Σπυρίδων, Διδάκτωρ της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, τ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και τ. Δήμαρχος Πόρου

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ

Ιωάννης Σκάλκος, Διευθυντής YΠ.ΕΣ.

Γραμματέας του Δ.Σ

Χρήστος Μιχαλάκης, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας

Μέλη του Δ.Σ

Δημήτριος Καρακώνης, Συνταξιούχος

Γεώργιος Ζαφείρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Άδωνις Ιορδανίδης, Πολιτικός Μηχανικός

Κωνσταντίνος Δεντάκος, Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ

Νικόλαος Ζενέτος, Δήμαρχος Ιλίου

Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοχάτου-Ταύρου

Σταματία Καφατσάκη, Οικονομολόγος, πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου, Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΛΛΑΓΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, EETAA, ΔΙΟΙΚΗΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!