Το δώρο του Προκόπη Παυλόπουλου που εξέπληξε τον Κάρολο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας συλλέκτης δώρισε στην προεδρία την πρόσκληση του Δημάρχου Κέρκυρας για την βάφτιση του πρίγκιπα Φιλίππου! Του πατέρα του Καρόλου και συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βάφτιση είχε γίνει στο Μον Ρεπό, στην Κέρκυρα, τον Οκτώβριο του 1921. Η έκπληξη, όμως, δεν σταμάτησε εκεί! Κι αυτό διότι ο συλλέκτης κατάφερε επίσης να βρει και το μενού της δεξίωσης της βάφτισης, αλλά και την ανακοίνωση του δήμου Κέρκυρας για το γεγονός.

Όλα αυτά προσφέρθηκαν στον Πρίγκιπα Κάρολο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εδώ, μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως υπήρξαν και σκέψεις να σερβιριστεί το ίδιο μενού στο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Προκόπης Παυλόπουλος απόψε. Κάτι που όμως δεν κατέστη τελικά δυνατό.

Τι δώρα έφερε ο Πρίγκιπας Κάρολος

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Κάρολος δώρισε στον κ. Παυλόπουλο έξι πορσελάνινα πιάτα, όλα κατασκευασμένα στο εργαστήριο της βασιλικής αυλής. Επίσης μια φωτογραφία του ιδίου με την σύζυγό του. Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του δώρισε και έναν επίχρυσο αμφορέα μινωικής τέχνης.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΩΡΟ, ΚΑΡΟΛΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]