Δωρητές οργάνων

Σε μια κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας προχώρησαν χθες υπουργοί και υφυπουργοί αλλά και δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο της διεξαγωγή του Υπουργικού Συμβουλίου.

Έγιναν δωρητές οργάνων, καθώς συμπλήρωσαν την αίτηση εγγραφής μέλους στο Εθνικό Μητρώο Δωρητών, που μοιράστηκε από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, στο πλαίσιο προώθησης και διάδοσης της σημαντικότητας των μεταμοσχεύσεων.

Εκτός από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, το Θ. Πάγκαλο, την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, Μ. Τιμοσίδη, Χρ. Αηδόνη και Μ. Μπόλαρη, τον Παύλο Γερουλάνο, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, το Μανώλη Όθωνα και τον Μανώλη Έξαρχο, οι οποίοι είναι ήδη δωρητές οργάνων, έγιναν επίσης οι υπουργοί Μιλτιάδης Παπαϊώαννου, Ηλίας Μόσιαλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Γιώργος Κουτρουμάνης, Γ. Κουτσούκος, Πάνος Μπεγλίτης, Κ. Σπηλιόπουλος, Δημήτρης Δόλης, καθώς και ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ. Σταυρόπουλος.

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!