Δολοφονία Καρολάιν: Μετά το «άδειασμα» συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Χρυσοχοΐδη -Τι άλλαξε

  • Απο Aftodioikisi News
  • 23 Ιουνίου 2021 - 13:31
  • Comments Off
Δολοφονία Καρολάιν: Μετά το "άδειασμα" συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Χρυσοχοΐδη -Τι άλλαξε

Δολοφονία Καρολάιν: Μετά το «άδειασμα» συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Χρυσοχοΐδη -Τι άλλαξε

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Υπουργό, σε όλα τα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην Ελληνική Αστυνομία, όπως έδειξαν οι διαλευκάνσεις πρόσφατων υποθέσεων, η Αστυνομία ξέρει και μπορεί να φτάνει στη λύση με επαγγελματισμό, με μέθοδο, με υπομονή, με αξιοποίηση της τεχνολογίας. Τελευταία, άλλωστε, δεν αποκαλύπτει ενόχους από μόνη της φέρνει αποτελέσματα μόνο όταν τίθενται στη διάθεση, στα χέρια των ειδικών. Και με τη νέα διάταξη δυνάμεών της, η Ελληνική Αστυνομία φιλοδοξεί να οδηγεί πιο γρήγορα, πιο τεκμηριωμένα τους παρανόμους στη Δικαιοσύνη. Κι εκείνη, βέβαια, θα έχει τον τελικό ρόλο και λόγο για να κρίνει δίκαια».

Τι κρύβει αυτή η αναφορά μετά συγχαρητηρίων του Πρωθυπουργού στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη;

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πίεση, μεγάλη πίεση από την πλευρά του κ. Χρυσοχοίδη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε κάλυψη από τον Πρωθυπουργό βλέποντας να πυκνώνουν οι διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου σύμφωνα με τις οποίες η ικανοποίηση για το έργο του στο υπουργείο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Παράλληλα έπρεπε να βρεθεί τρόπος να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις από το χθεσινό άδειασμα της Αριστοτελίας Πελώνη που απέφυγε (στο ζήτημα των καταγγελιών για ξυλοδαρμό του Γεωργιανού) να καλύψει τον υπουργό.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι και σήμερα ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο απέφυγε να μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό προσπάθειας κατασκευής ενόχου στην δολοφονία της Καρολάιν, μέσω άγριου ξυλοδαρμού.

Το βέβαιο είναι ότι τα σύννεφα στις σχέσεις του Μιχάλη Χρυσοχοίδη με το πρωθυπουργικό περιβάλλον έχουν πυκνώσει.

Και, συνήθως, τα σύννεφα, φέρνουν βροχή.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]