Δημότες έβαλαν φρένο σε δήμαρχο που ήθελε να γίνει… Γκλέτσος

Δεν κατεβαίνει, τελικώς, στην κεντρική πολιτική σκηνή ως αρχηγός κόμματος, ακολουθώντας τα χνάρια του Απόστολου Γκλέτσου, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου. Στον κ. Στεργίου που είχε προαναγγείλει την κάθοδο του στις εκλογές ως επικεφαλής του «Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας», έβαλαν φρένο οι δημότες του των Δ.Κ. Μελισσίων, Ν.Πεντέλης και  Πεντέλης. Συγκεκριμένα 375 στελέχη του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» συνήλθαν σε συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου στη Δ.Κ.Πεντέλης να αποφασίσουν με μυστική ψηφοφορία (στήθηκε κάλπη και παραβάν) για το θέμα.

Η απόφαση ήταν συντριπτική υπέρ του «όχι», ο κ. Στεργίου να παραμείνει Δήμαρχος και τα επόμενα χρόνια στο δήμο Πεντέλης.

Όπως αναφερει σχετική ανακοίνωση, «ο Δήμαρχος συγκινημένος στο τέλος της ψηφοφορίας δήλωσε ότι θα υπακούσει στην απόφαση των δημοτών και δε θα είναι υποψήφιος για αρχηγός κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά θα συνεχίσει να υπηρετεί τον τόπο και τους δημότες σε υλοποίηση της εξαγγελίας του: ‘Από το Δημαρχείο στο κοιμητήριο’»!

stergiou_kalpi_aftodioikisi

Ο κ. Στεργίου δίπλα στην κάλπη

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΛΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!