Δημόσιο -Μισθολόγιο: Μπαλάκι Βορίδη σε Σκυλακάκη -Σταϊκούρα - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
27
Ιούνιος
Back

Δημόσιο -Μισθολόγιο: Μπαλάκι Βορίδη σε Σκυλακάκη -Σταϊκούρα

Δημόσιο -Μισθολόγιο: Μπορεί το υπουργείο Εσωτερικών να θεσμοθετεί την χορήγηση μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους, ωστόσο το συγκεκριμένο μέτρο σύμφωνα με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των δημοσίων υπαλλήλων απέχει μακράν από το να αποτελέσει μια πολιτικής ουσιαστικής ενίσχυσης του εισοδήματος των δημοσίων υπαλλήλων, προς αντιστάθμιση των απωλειών που υπέστησαν στα χρόνια του μνημονίου.

Θα προωθήσει η κυβέρνηση μια πολιτικής ενίσχυσης του εισοδήματος των δημοσίων υπαλλήλων με αλλαγές στο ενιαίο μισθολόγιο; Σχετικό ερώτημα τέθηκε προσφάτως στον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης Τύπου και η απάντηση ήταν σύντομη, αλλά… πολύ συγκεκριμένη: «Δεν ρωτάτε τον κατάλληλο υπουργό», είπε παραπέμποντας έτσι προς την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών. Δηλαδή προς τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Θεόδωρο Σκυλακάκη, οι οποίοι θεωρούνται οι πιο απρόθυμοι στην εισοδηματική ενίσχυση των δημοσίων υπαλλήλων. Οι υπάλληλοι του υπουργείου τους, έχουν σχετική εμπειρία

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!