Το δημοσίευμα για συνάντηση Σημίτη-Κυριάκου-Ντόρας & η διάψευση της ΝΔ

Στη διάψευση συνάντησης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη, προχώρα με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.  Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Στη σημερινή παραπολιτική στήλη της «Εφημερίδας των Συντακτών» ένας ευφάνταστος δημοσιογράφος, που υπογράφει ως Κ.Π., όχι μόνον ισχυρίζεται ότι εθεάθησαν στην πολυκατοικία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά προχωρεί και σε πολιτικές ερμηνείες της συνάντησης που υπονοεί ότι έγινε.  Επειδή η πρωταπριλιά πέρασε πριν από 19 μέρες και επειδή όλα τούτα ουδέποτε συνέβησαν, παρά μόνον στο μυαλό του εν λόγω δημοσιογράφου, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έστειλε επιστολή στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, ζητώντας την άμεση αποκατάστασης της αλήθειας. Πόσο μάλλον όταν υποτίθεται ότι η “Εφημερίδα των Συντακτών” πολεμά τα fake news και σήμερα με αποκλειστική ευθύνη της διέσπειρε και στο διαδίκτυο ένα χονδροειδέστατο ψέμα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό φύλλο της «Εφ.Συν» ο συντάκτης Κ.Π. έγραψε ότι: «Εθεάθησαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εισέρχονται στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, στο Κολωνάκι. Δεν αμφισβητείται ότι έχουν πολλά ενδιαφέροντα να πουν ειδικά με τις εξελίξεις μέσα στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. Είναι, όμως, λογικό να αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν φάνηκε ο κ. Βενιζέλος. Ή ο κ. Λοβέρδος. Δεν έχουν κρύψει την άποψή τους για τη σύγκλιση με τη Ν.Δ. Βέβαια, οι πολιτικές σχέσεις είναι μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία. Έχουν όλα τη σειρά τους».

Μετά την απάντηση της ΝΔ, και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, έχει ενδιαφέρον η ανταπάντηση της εφημερίδας.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΔ, ΔΙΑΨΕΥΣΗ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!