δήμαρχος-έκανε-guest-στο-survivor-1131098
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 09.02.2023 | 09:19

Δήμαρχος έκανε guest στο Survivor

Ένα επεισόδιο χωρίς αγώνισμα ασυλίας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor, με τους παίκτες να αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είχαν την ευκαιρία να δεχθούν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. Εκεί, στα μηνύματα των φίλων που δέχτηκαν οι παίχτες, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αχαρνών, ο  Σπύρος Βρεττός, που έστειλε τις ευχές  του στον Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο δήμαρχος του τόνισε «Φίλε Κώστα, συνέχισε δυνατά. Εκπροσωπείς την πόλης μας, της Αχαρνές, με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί σε κάθε ευκαιρία τις αξίες που πρέπει να μαθαίνουν όλοι. Με ήθος, αξιοπρέπεια και σθένος θα τα καταφέρεις. Κάθε σου αγώνας είναι μια απόδειξη πως δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Τι καλύτερο μάθημα για τα παιδιά σου και για όλους εμάς.»




Survivor All Star: Νίκησαν οι Κόκκινοι, πήρε μήνυμα από την Καρολίνα ο Μάριος - Δείτε βίντεο

Στο παρελθόν ο Κώστας Παπαδόπουλος, είχε ριχτεί στη μάχη της Αυτοδιοίκησης με τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Κασσαβό, όμως δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί.

Ας δούμε τι  δήλωνε τότε;

“Ζω και εργάζομαι στις Αχαρνές. Αγαπάω αυτό τον τόπο και η πρόταση – πρόκληση του καλού φίλου Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού να συστρατευτώ μαζί του στις εκλογές του Μαΐου με βρίσκει πιο έτοιμο από ποτέ!

Θα είμαι υποψήφιος με την Παράταξη Αχαρναί Ενεργοί Πολίτες γιατί πιστεύω πρώτα απ’ όλα στον Γιάννη Κασσαβό και στο έργο που μέχρι τώρα έχει επιδείξει. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας αυτό που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας, μία ασφαλής κοινωνία με ενεργούς πολίτες.

Survivor 4 - Κώστας Παπαδόπουλος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το προσωνύμιο... ΒΥΖΑΝΤΙΟ!