Δίδυμο Ακριβοπούλου, Τριανταφύλλου στην ΕΡΤ -Τι εκπομπή θα παρουσιάζουν

Η Έλλη Τριανταφύλλου θα είναι, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει στη “Real News” η Ναταλία Ανδρικοπούλου, στη μεσημεριανή ζώνη της ΕΡΤ, από τον επόμενο μήνα.

Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων της κρατικής τηλεόρασης για τους νέους παρουσιαστές των εκπομπών του Ραδιομεγάρου, την προηγούμενη εβδομάδα, η Κατερίνα Ακριβοπούλου θα έχει την ευθύνη εκπομπής αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα παρουσιάζει η Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Στην ανακοίνωση δεν υπήρχε το όνομα του παρτενέρ της Κατερίνας Ακριβοπούλου, όπως ωστόσο αποκαλύπτει η σημερινή Real News στη στήλη των media, την οποία επιμελείται η Ναταλία Ανδρικοπούλου, με πάντα έγκυρο ρεπορτάζ, η Έλλη Τριανταφύλλου από τον ΣΚΑΪ θα είναι εκείνη η οποία θα λειτουργήσει ως… αντίπαλο δέος.

Η εκπομπή θα καλύπτει καθημερινά τη ζώνη 16.00-18.00, και θα επιχειρήσει να παρουσιάσει το στίγμα της ημέρας, με έμφαση στην ανάλυση των τρεχουσών εξελίξεων.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΕΡΤ, ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΛΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!