δεν-του-βγήκε-το-ρατσιστικό-σόου-του-δη-1436023
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 20.04.2025 | 08:00

Δεν του βγήκε το ρατσιστικό σόου του δημάρχου & κλείνει την πόλη

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αφού το ρατσιστικό σόου με τους Ρομά του γύρισε μπούμερανγκ, ο (ακρο) «γαλάζιος» δήμαρχος Περάματος Γ. Λαγουδάκος το γύρισε στην «επαναστατική γυμναστική». Κλείνει, λέει, το Πέραμα συμβολικά μετά το Πάσχα ζητώντας «να επεκταθεί το μετρό στο Πέραμα, να ανοίξει ο περιφερειακός του ναυστάθμου που βγαίνει στη λεωφόρο Σχιστού- Σκαραμαγκά, και να φτιαχτεί ο δεύτερος δρόμος του Άνω Περάματος με έξοδο προς τη λεωφόρο Σχιστού. Οξυγόνο Τώρα! Το Πέραμα εκπέμπει SOS.», καταλήγει ο δήμαρχος σε ένα ακόμη από τα εκατοντάδες βίντεο που ανεβάζει καθημερινά στην σελίδα του στο fb.

Υπενθυμίζεται ότι ο “επαναστάτης” δήμαρχος, πριν από λίγες ημέρες είχε πετάξει στο δρόμο οικογένεια στο «όνομα» του σχεδίου πόλης!

Δήμος Βλαχοδημαρχόπουλος

O Δήμος Βλαχοδημαρχόπουλος, που έγινε γνωστός ως βλαχοmayor, γεννήθηκε πριν πολλά χρόνια στη… φαντασία ενός συμφοιτητή του στο Χαρβαρντ όταν το, λόγω επωνύμου (βλαχοδήμαρχος), ελληνικό παρατσούκλι του έγινε ελληνοαμερικάνικο. Ασχολείται χρόνια με την Αυτοδιοίκηση αλλά και τη γενικότερη πολιτική σκηνή στην Ελλάδα και γι’ αυτό ξέρει πολλά. Μαζί με το στενό του συνεργάτη - πληροφοριοδότη στον Εθνικό Κήπο, απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου σάς αποκαλύπτουν ΟΛΑ όσα συμβαίνουν πίσω από τις γυαλιστερές (και βαριές) κουρτίνες της Αυτοδιοίκησης, αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Όσα, δηλαδή, δεν διαβάζετε πουθενά αλλού.