Δείπνο Λοβέρδου με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Ποιοι πήγαν - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
26
Νοέμβριος
Back

Δείπνο Λοβέρδου με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Ποιοι πήγαν

Στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου τάχθηκαν 85 πρώην Βουλευτές και Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε προσφάτως την πρώτη συνάντηση πολιτικής επικοινωνίας με δεκαεπτά από αυτούς στο Μεταξουργείο. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με τους υπόλοιπους.

Το ζήτημα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν ασφαλώς το μέλλον της παράταξης. Όλοι συμφώνησαν ότι οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου αποτελούν ορόσημο για το κόμμα, ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγει ενωμένο και δυνατό, ότι η συμμετοχή πρέπει να είναι μαζική ώστε να σταλεί μήνυμα νίκης και προοπτικής.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση παρόντες ήταν οι: Δημαράς Γιάννης, Παναγούλης Στάθης, Αποστολίδης Λουκάς, Ασκητής Θάνος, Γιαννακόπουλος Γιάννης, Θεοδώρου Χρήστος, Καρράς Γιώργος, Κλαυδιανού Μαρία, Λάλος Κανέλος, Λιτζέρης Δημήτρης, Μαλιώρη Μένη, Μποτόπουλος Κώστας,  Παπαγεωργίου Θανάσης, Παπαδάτος Γιάννης, Τζιόλας Λευτέρης, Τσιρώνης Δημήτρης.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν επίσης οι νυν Βουλευτές που στηρίζουν την υποψηφιότητα Λοβέρδου Νάντια Γιαννακοπούλου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!