Δ. Σταμάτης: Από υπουργός Επικρατείας Δήμαρχος Καλαμαριάς;

Φήμες δίνουν και παίρνουν στη Θεσσαλονίκη ότι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Δημήτρης Σταμάτης εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στις ρίζες. Λέγεται, δηλαδή, σε γαλάζιους αυτοδιοικητικούς κύκλους ότι θέλει να διεκδικήσει το Δήμο Καλαμαριάς. Και είναι αυτό μια επιστροφή στις ρίζες γιατί από εκεί ξεκίνησε η εμπλοκή του στα κοιντά, όταν το 1978, σε ηλικία 28 χρόνων, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς. Κάποια στιγμή θέλησε να γίνει Δήμαρχος, δεν τα κατάφερε, όμως κατάφερε να εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και να αναλάβει καθήκοντα υπουργού Επικρατείας ως alter ego του Αντώνη Σαμαρά.

Αν, πάντως, ισχύει ότι ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος Δημήτρης Σταμάτης σκέφτεται φυγή μέσω αυτοδιοίκησης, αυτό σημαίνει -πέρα από όλα τα άλλα- ότι ακόμη στο στενό περιβάλλον Σαμαρά εμπεδώνεται η αίσθηση ότι πλησιάζει ένα τέλος εποχής.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!