χυδαίο-σχόλιο-από-τη-νεφέλη-μεγκ-για-τσ-1185058
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 25.05.2023 | 23:21

Χυδαίο σχόλιο από τη Νεφέλη Μεγκ για Τσίπρα με αφορμή την ήττα του

Σε ένα απαράδεκτο σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα προέβη η Νεφέλη Μεγκ στο podcast της με τίτλο «πρόεδρε, βάλε όπισθεν». Η youtuber άφησε χυδαία υπονοούμενα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, η Νεφέλη Μεγκ, η οποία στην προεκλογική περίοδο είχε πάρει συνέντευξη για το κανάλι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε στο podcast της: «Φήμες λένε, ο Αλέξης, του πήρε πάρα πολλή ώρα να εμφανιστεί στην Κουμουνδούρου, και ως γνωστόν, μάλλον πέρασε – λέω εγώ τώρα – από τον Ευαγγελισμό… για ράμματα».

Στην περιγραφή του επεισοδίου της youtuber, που είναι διαθέσιμο στο spotify, το εν λόγω επεισόδιο από το podcast έχει την εξής περιγραφή: «Η Νεφέλη σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα και την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ. Τι δείχνει η διαχείριση της ήττας από τον Αλέξη; Τι συμπεράσματα μας άφησε αυτή η τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων; Μήπως ήρθε η ώρα να χαμηλώσουμε τους τόνους και να αποβάλλουμε την τοξικότητα; Κι εν τέλει, ποιoς έχει πιει το καπνιστό ουίσκι της Νεφέλης;»