χατζηνικολάου-είχα-προτάσεις-να-ασχ-1075103
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 28.09.2022 | 08:32

Χατζηνικολάου: «Είχα προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική και από τον Ανδρέα Παπανδρέου»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε τόσο για την καριέρα του όσο και για την προσωπική του ζωή.

Παράλληλα, έκανε και μια αποκάλυψη όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε «θα σε δούμε στη Βουλή;»

Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε: «Μου ζητήθηκε είναι αλήθεια. Τουλάχιστον 3-4 φορές. Από τον μακαρίτη τον Μιλτιάδη Έβερτ. Μου ζητήθηκε, θα ακουστεί περίεργο δεν το ξέρουν πολλοί, από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν το έχω ξαναπεί. Μου πρότεινε ο Κώστας Καραμανλής να γίνω εκρπρόσωπος του κόμματος. Στην συνέχεια, μετά από μερικά χρόνια άνοιξε και μια συζήτηση για το αν θα πήγαινε για υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας. Από την εκπομπή αυτή, να ευχαριστήσω τον Θεό που με φώτισε και ήμουν πάντα με το βλέμμα μου χαμηλά και με τις φιλοδοξίες μου επικεντρωμένες στη δουλειά μου. Μπορεί λίγο να το σκέφτηκα εκεί με την δημαρχία της Αθήνας λόγω Ολυμπιακών Αγώνων. Αλλά μέσα σε δυο ή τρία 24ωρα με την φασαρία που άρχισε να γίνεται, είπα είναι δυνατόν; Δεν είμαι εγώ γι΄αυτό».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επίσης εξομολογήθηκε πως: «Με έχουν απειλήσει αλλά δεν έχω φοβηθεί γιατί θεωρώ ότι οι απειλές σε δημοσιογράφους απευθύνονται από θρασύδειλους τύπους οι οποίοι θεωρούν ότι έτσι θα σε τρομοκρατήσουν και θα σε αναγκάσουν να πάψεις να λες πράγματα που τους είναι δυσάρεστα. Δεν νομίζω ότι διαθέτει κανένας από αυτούς τη γεναιότητα να έρθει και να αντικρίσει αυτόν που απειλεί πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν τους μετράω δηλαδή, αυτό σου λέω».