Χαρδαλιάς: Τα έψαλε στον Κουμουτσάκο, αλλά φίλησε το χέρι ιερέα

Άλλη μια γκάφα ήρθε να ποστεθεί στις πολλές των κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών που «πηγάζουν» από την ανάγκη τους να δείξουν υπερβάλλοντα θρησκευτικό ζήλο.

Μετά τον Γ. Κουμουτσάκο που έσπευσε …αυθόρμητα να κοινωνήσει ήρθε ο Νίκος Χαρδαλιάς να … χειροφιλήσει παπά. Ποιός ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος μάλιστα είχε εγκαλέσει (με εντολή Μητσοτάκη) δημοσίως τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κουμουτσάκο!

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, λοιπόν, μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας προέβη σε μια ενέργεια η οποία έρχεται σε αντίθεση με όσα έλεγε και καταλόγιζε προ ημερών – χωρίς να τον κατονομάζει – για τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος αποφάσισε να κοινωνήσει εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς μετά την επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί διακρίνεται σε βίντεο να φιλάει το χέρι ιερέα ή για την ακρίβεια το ράσο του παπά λίγο πάνω από τον καρπό ενώ την ίδια στιγμή δε φορούσε ούτε μάσκα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε εντύπωση καθώς πριν λίγες ημέρες ο κ. Χαρδαλιάς είχε κατακεραυνώσει τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος είχε κοινωνήσει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κοροναϊού.

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» ήταν το «καρφί» Χαρδαλιά για τον κ. Κουμουτσάκο.

Είχε προσθέσει μάλιστα πως «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα και να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΙΕΡΕΑΣ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!