Χανιά: Η Ντόρα Μπακογιάννη έδειχνε λάθος κτίριο… ξεναγώντας τον Βεσυρόπουλο

  • Απο stergios
  • 13 Αυγούστου 2019 - 13:03
  • Comments Off

«Παιχνίδι» με την ιστορία της πόλης των Χανίων κάνουν εδώ και μέρες τα στελέχη της Ν.Δ. στην πόλη, μερικές φορές με αστεία αποτελέσματα.

Στο θέμα της Rosa Nera αναφέρθηκε χθες εμμέσως και η Ντόρα Μπακογιάννη ξεναγώντας τον υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο στους παλιούς ιταλικούς στρατώνες, στο κέντρο της πόλης που κάηκαν πριν από ένα χρόνο.

«Εχουμε ιστορία στα Χανιά με καταλήψεις και περίεργες φωτιές που ανάβουν» του είπε. Βέβαια οι στρατώνες δεν κάηκαν από κάποια κατάληψη αναρχικών, αλλά από την κρατική εγκατάλειψη.

Εκεί όμως που το επιτελείο της Ν.Δ. στα Χανιά έβγαλε γέλιο ήταν όταν η κ. Μπακογιάννη προσπάθησε να δείξει στον υφυπουργό το επίσης εγκαταλειμμένο κτίριο των παλιών δικαστικών φυλακών, τα οποία ο τοπικός δικηγορικός σύλλογος διεκδικεί ώστε να ανασάνουν τα δικαστήρια της πόλης.

Επί ώρα η βουλευτής Χανίων έδειχνε στον κ. Βεσυρόπουλο την πίσω πλευρά του σημερινού δικαστικού μεγάρου μέχρι κάποιος να της εξηγήσει ότι οι παλιές φυλακές βρίσκονται σε άλλο χώρο, στην οδό Γιαμπουδάκη, έξω από το κτιριακό συγκρότημα των σημερινών δικαστηρίων. Τόσο καλή γνώση του τόπου για τον οποίο φροντίζουν. «Πάντως ας το παραχωρήσουν και ας μην κατάφεραν να του το δείξουν» σχολίασαν όσοι ήταν μπροστά στο σκηνικό.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών – Μάριος Διονέλλης

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΑΝΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, PROTEINOMENA, ROSA NERA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!