Μπουτάρης: Είμαι μοντελάκι!

Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε τους πάντες να γελάσουν στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζωγράφισε για ακόμη μια φορά, αποκαλώντας τον εαυτό του… μοντελάκι! Ο κ. Μπουτάρης, άρχισε να απαντά σε σχόλιο του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Μένουμε Θεσσαλονίκη», περί υπερανάπτυξης του τομέα της εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

«Μη φέρνουμε την καταστροφή. Όλος ο κόσμος γέμισε φαγάδικα, δεν γέμισε μόνο η Θεσσαλονίκη» σχολίασε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε ότι η Θεσσαλονίκη κλήθηκε στην EXPO του Μιλάνου για να παρουσιάσει το Food Festival και άλλα ανάλογα προγράμματα που εφαρμόζει.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για την ιδιαίτερη σημασία της καλής διατροφής για τον άνθρωπο και συγκεκριμένα, σημείωσε: «Η διατροφή έχει σημασία. Δεν λεω να είστε σαν και μενα που είμαι μοντελάκι, αλλά εντάξει. Το σώμα έχει ανάγκη να τραφεί, αλλά όχι να υπερτραφεί» είπε ο κ. Μπουτάρης και προκάλεσε γέλιο στους παρευρισκόμενους.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!