Αυτοψία-σόου Μπέου: Επισκέφθηκε έργα με ηλεκτρικό πατίνι (φωτο+βίντεο)

  • Απο stergios
  • 21 Δεκεμβρίου 2019 - 12:02
  • Comments Off

Βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι στους δρόμους του Βόλου έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, μοιράζοντας ευχές στον κόσμο. Ο δήμαρχος Βόλου διέσχισε με το πατίνι τις οδούς Ιάσονος, Δημητριάδος και Λαμπράκη, ενώ στη διαδρομή χαιρετούσε πολίτες, οι οποίοι τον φωτογράφιζαν και του εύχονταν και εκείνοι «χρόνια πολλά».

Η βόλτα του, πάντως, είχε και έναν σκοπό, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος θέλει να δει τη χρησιμότητα των ηλεκτρικών πατινιών στον Βόλο, με τον δήμο να βρίσκεται σε διαδικασία διερεύνησης προμήθειας 250 ηλεκτρικών πατινιών, που θα διατίθενται δωρεάν στους κατοίκους.

Παράλληλα ο Αχιλλέας Μπέος έκανε αυτοψία (με το πατίνι!) στις εργασίες στο πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων και στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, όπου διαπίστωσε ότι οι εργασίες εξελίσσονται εντός χρονοδιαγραμμάτων και, όπως είπε, το πάρκινγκ θα παραδοθεί στον Μάιο και το φθινόπωρο του 2021 θα είναι έτοιμο το Δημοτικό Θέατρο Βόλου.

«Κάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μου αυτοψία στα έργα που είναι εν εξελίξει για να δούμε αν είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος.  Τα συνεργεία δουλεύουν  σε γοργούς ρυθμούς.  Ήδη ψάχνω να κλείσω ένα ποιοτικό πρόγραμμα για να κάνουμε εγκαίνια στο Δημοτικό Θέατρο που τόσα χρόνια έχει λείψει στους πολίτες.  Θα είναι κάτι το εντυπωσιακό και το έχουμε ανάγκη ενώ ίσως γίνουν και δύο παραστάσεις. Το φθινόπωρο του 2021 πιστεύω ότι θα είναι έτοιμο » ανέφερε ο Αχ.Μπέος κατά την παρουσία του στο Δημοτικό Θέατρο.

Για το γκαράζ στη Φιλελλήνων ανέφερε ότι ο ανάδοχος έχει πάρει παράταση ενώ σο έργο έχουν ολοκληρωθεί τα επτά υπόγεια γκαράζ αλλά και οι δύο πρώτοι όροφοι . «Τον Μάιο- Ιούνιο θα το παραδώσει.  Εγώ θέλω να ξεκινήσει η λειτουργία του τον Σεπτέμβριο.  Θα προσπαθήσουμε μέσω του πάρκινγκ να μειώσουμε το  κυκλοφοριακό χάος που υπάρχει στην πόλη» δήλωσε.

Επόμενος στόχος για τη δημοτική αρχή αποτελεί το Μουσείο της Αργούς. «Οι αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσίες με πρώτο τον Θάνο Θεοδώρου ολοκληρώνουν τον φάκελο στο τέλος Ιανουαρίου για το Μουσείο της Αργούς. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά.  Εγώ δεσμεύτηκα και αυτή είναι η περιουσία μου.  Από τη στιγμή που δεσμεύτηκα, το Μουσείο της Αργούς θα γίνει.  Νομίζω ότι θα βρούμε τη χρηματοδότηση,  διαφορετικά έχουμε τη δυνατότητα, γιατί ξέρουμε να διοικούμε και να προστατεύουμε τις οικονομίες των πολιτών, να το κάνουμε με ιδίους πόρους.  Αλλά νομίζω ότι θα τη βρούμε γατί είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και των τοπικών βουλευτών να ενδιαφερθούν για την πόλη και το Μουσείο της Αργούς είναι η ταυτότητά μας. Θα διαφημίσει την πόλη και θα δώσει θέσεις εργασίας.  Είναι υποχρέωση όλων μας να συνεργαστούμε».

Αναφέρθηκε επίσης στο έργο της διάνοιξης στην Καραμπατζάκη και σημείωσε ότι τη Δευτέρα θα βρεθεί μια λύση για το δικαστικό μέγαρο Βόλου. «Ευτυχώς είναι μακριά οι εκλογές και  αυτοί που τόσα χρόνια αμόλαγαν αετό πρέπει να λειτουργήσουν όχι για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά για το καλό της πόλης»  δήλωσε.  Μιλώντας για την ανάγκη μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου πρόσθεσε ότι η πόλη έχει ανάγκη από σημαντικά έργα.

Εξηγώντας την επιλογή μετακίνησής του σήμερα με πατίνι στο κέντρο του Βόλου, ο Αχ.Μπέος ανέφερε ότι μετά από συζητήσεις με εταιρείες, αποφάσισε να κάνει δοκιμή για να δει πόσο ευέλικτο είναι και αν βολεύει στην εξυπηρέτηση των πολιτών. «Θέλουμε να βρούμε μια φόρμουλα και να εξετάσουμε αν θα πάρουμε κάποια πατίνια για να εξυπηρετούν δωρεάν τους πολίτες» είπε ενώ ανέφερε πως πρέπει να βρεθεί  τρόπος για την περισυλλογή και τη φόρτισή τους.

Δείτε το βίντεο από το thenewspaper.gr:

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΕΡΓΑ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ, ΑΥΤΟΨΙΑ, ΣΟΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!