Αυτιάς σε Μητσοτάκη: Θα μετρήσεις όλα τα δόντια στην παλάμη!

Ένας απίστευτο διάλογος εξελίχθηκε ανάμεσα στο Γιώργο Αυτιά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν έσβασαν οι προβολείς και οι κάμερες μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ στο γνωστό δημοσιογράφο, σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής» που έχει το διάλογο κατά αποκλειστικότητα.

Όπως θα θυμάστε από την συγκεκριμένη συνέντευξη αυτό που είχε μεταδοθεί ήταν τα μεγάλα «ευχαριστώ» του κ. Αυτιά προς τον κ. Μητσοτάκη.

Γ. ΑΥΤΙΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, τώρα που κλείσαμε την κουβέντα θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.  Ένα διπλό ευχαριστώ.  Σας το οφείλω δημοσίως.  Μου κάνατε πρόταση να είμαι υποψήφιος όπου ήθελα και ότι άλλο ήθελα.  Σας ευχαριστώ πρώτα για αυτό. Και το δεύτερο, μου δώσατε ένα διαβατήριο ζωής όταν τη Μεγάλη Τετάρτη καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον και μου είπατε: «Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου σε εσένα» και  ότι εν πάση περιπτώσει η ζωή είναι μπροστά. Σας ευχαριστώ διπλά.

Όμως όταν έκλεισαν οι κάμερες σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» ο Γ. Αυτιάς έγινε άλλος άνθρωπος. «Θα μετρήσεις όλα τα δόντια στην παλάμη!», φέρεται να είπε στον πρόεδρο της ΝΔ και συνεχίσε να τον απειλεί. «Τον Γιώργο Αυτιά στα μούτρα τον έφτυσες» συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε το διάλογο όπως τον παρουσίασε το «Έθνος»:

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΥΤΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!