Ας δώσει τα χρήματα για την τουριστική προβολή…

Η στήλη πληροφορήθηκε ότι ο περιφερειάρχης Γ. Σγουρός πρότεινε μέσω του Mega να αναλάβει η Περιφέρεια Αττικής που, όπως είπε, είναι πλεονασματική, το κόστος της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

Η στήλη αντιπροτείνει στο μεγαλόψυχο περιφερειάρχη να αναλάβουν οι υπό απόλυση – διαθεσιμότητα εργαζόμενοι την τουριστική προβολή της Αττικής: να φτιάξουν το site των 1,3 εκατ. ευρώ, τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter  κλπ) των 500.000 ευρώ, το logo των 170.000 ευρώ κλπ

Με τα 8,5 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνήσει να «σκάσει» στη McCan θα μπορεί να πληρώνει τη διαθεσιμότητα και των 2000 που λέει το υπουργείο ότι θα ενταχθούν σε αυτό το καθεστώς για τουλάχιστον 17 μήνες. (σ.σ. η στήλη κάνει την υπόθεση εργασίας ότι οι 2000 υπό απόλυση έχουν μέσο μισθό 1000 ευρώ το μήνα, άρα, σύμφωνα με τη λογική του Γιάννη, το ελληνικό Δημόσιο θα γλιτώνει 250 ευρώ από καθένα, δηλαδή 500.000 ευρώ το μήνα).

Για μετά βλέπουμε. Όλο και κάποιο (υπερτιμολογημένο) έργο θα βρει να τους δώσει…

Σχετικά

Π. ΑΤΤΙΚΗΣ:ΣΚΑΝΔΑΛΟ 8,5 ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!