Άρχισαν τα όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ για τον Σκανδαλίδη

Μετά το δημοσίευμα της aftodioikisi.gr για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Κ. Σκανδαλίδη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την πιθανότητα στήριξής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, «πόρτα» την οποία άνοιξε διάπλατα ο ίδιος ο Α. Τσίπρας με τη συνέντευξή του στην Αυγή της Κυριακής, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου εξανέστη.

Σε ανακοίνωσή της, λοιπόν, χαρακτηρίζει τον Κ. Σκανδαλίδη «στέλεχος του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής» και τα δημοσιεύματα «προκλητικά αν δεν είναι γελοία».

 

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά την υποψηφιότητα του Κ. Σκανδαλίδη για την Περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, από την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης από την συγκυβέρνηση πολιτικής.

Δημοσιεύματα σαν και αυτά που αναφέρονται σε δήθεν συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη κομμάτων του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής σαν κι αυτό που υπηρέτησε πιστά επί δεκαετίες ο Κ. Σκανδαλίδης και οδήγησαν την χώρα στη σημερινή κατάσταση, είναι προκλητικά αν δεν είναι γελοία.

 

Σχόλιο aftodioikisi.gr: Ευελπιστούμε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου να μην θεωρεί  «προκλητική και γελοία» και την άποψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως την εξέφρασε στη συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής», ότι:  «Σε κάθε περίπτωση όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας, παρά τις επιθέσεις του συστήματος της μνημονιακής διαπλοκής, που θα είναι σφοδρές όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Θεοδώρας Τζάκρη, θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο».  Δηλαδή, αν ο Κ. Σκανδαλίδης καταψηφίσει, ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ και κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης, κατά την άποψη των συντακτών της ανακοίνωσης δεν «θα έχει την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τον εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο»;  Μήπως, επίσης, θα ήταν καλό να μας πουν και την άποψή τους για τη Θ. Τζάκρη: Είναι κι αυτή «στέλεχος του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής»;

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!