Απίστευτο: Αντιδήμαρχος άλλαξε θέση για να… καταγγείλλει τον ΠΕΣΔΑ Δυτ. Ελλάδας

Συνεδριάζει από το πρωί η Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης του αναθεωρημένου ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Ελλάδας) στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα. Σε αυτή συμμετέχουν δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι από όλη τη δυτική Ελλάδα, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.

Τον δήμο Πατρέων εκπροσωπούν, οι αντιδήμαρχοι Παύλος Στάμος και Διονύσης Πλέσσας.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, σύμφωνα με το tempo24.gr, o κ. Στάμος όταν πήρε το λόγο, τοποθετήθηκε σε ότι αφορά τη διαδικασία αφού η δημοτική αρχή συμμετέχει κανονικά και έχει καταθέσει προτάσεις.

Ξαφνικά ο Διονύσης Πλέσσας (προερχόμενος από το ΚΚΕ) σηκώθηκε από τη θέση του, πήγε και έκατσε σε θέση στο τέρμα της αίθουσας, (εκεί που κάθεται η αντιπολίτευση) και μίλησε ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ καταγγέλλοντας τη διαδικασία που γίνεται και ότι το ΚΚΕ είναι κατά του σχεδιασμού!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΚΚΕ, ΠΕΣΔΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!