Αντάρτικο στρατηγού-κόκκινου Πανικά σε Σαμαρά

Πλήρη στήριξη στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στο μνημόνιο 3, τη διαθεσιμότητα – απολύσεις, αλλά και στην κατάληψη που έκαναν σήμερα στο γραφείο του αδελφού, παρέχει με δήλωσή του ο «κόκκινος Πανίκας».

«Ως εκλεγμένος περιφερειάρχης και εκπροσωπώντας το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. δηλώνω ότι στηρίζω όλες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα», διότι με «την ψήφιση του τελευταίου βάναυσου πακέτου μέτρων… απαξιώνεται πλήρως ΚΑΙ ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης», λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για να συμπληρώσει:

«Επιλέγεται ο δρόμος των απολύσεων με δύο μέτρα και δύο σταθμά, διαλύονται οι δομές, καταρρέει ο κοινωνικός ιστός, τροφοδοτείται η κοινωνική έκρηξη. Όποιος δεν το βλέπει, είναι εκτός πραγματικότητας» (σ.σ.: τ’ ακούς, Αντώνη Σαμαρά!).

Όλα καλά και όλα ωραία, χθες γέλαγα με τον Αντώνη παρέα, Πανίκα μου. Ωραία τα λέτε «εκπροσωπώντας το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.». Εκπροσωπώντας τη ΝΔ, μιας και ήσασταν ο «στρατηγός» της προεκλογικής της εκστρατείας στη βόρεια Ελλάδα, τι λέτε;

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!