Ανώνυμοι hackers ή τρωκτικά; - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
25
Οκτώβριος
Back

Ανώνυμοι hackers ή τρωκτικά;

Όποιος άνοιγε σήμερα το πρωί την ιστοσελίδα newargos.gr του Δήμου Άργους-Μυκηνών έβλεπε διάφορα, ακόμη και παραπομπές με άσεμνο περιεχόμενο. Αυτό που δεν μπορούσε σίγουρα να δει ήταν τα νέα του δήμου.

Τι είχε συμβεί; Hackers είχαν χτυπήσει την ιστοσελίδα του Δήμου Άργους, με αποτέλεσμα ο διαχειριστής να προχωρήσει σε διακοπή λειτουργίας της για λίγες ώρες.

Φαίνεται μάλιστα πως οι hackers δεν είναι και τόσο άγνωστοι στην πόλη, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου:  «Τα τρωκτικά του διαδικτύου έβαλαν τώρα στόχο και τις επίσημες σελίδες του Δήμου. Όπως με ανώνυμα σχόλια, ύβρεις και λάσπη προσπαθούν να πλήξουν το δήμαρχο τώρα βάλουν και κατά της πόλης. Οι προδοτικές συμπεριφορές, να είναι σίγουροι πως θα βρουν την θέση που τους αξίζει. Οι πάντες καταλαβαίνουν τα κέντρα της δολιοφθοράς. Οι προβοκάτσιες θα επιστραφούν εκεί που πρέπει».

Ποια είναι τα «κέντρα δολιοφθοράς που οι πάντες καταλαβαίνουν»; Απ’ ότι πληροφορείται η στήλη η έρευνα συνεχίζεται από τους διαχειριστές και όταν βρεθούν τα αποτυπώματά τους θα σταλούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!