Αναστάτωση από το δημοσίευμα

Αναστάτωση στο υπουργείο Εσωτερικών προκάλεσε το δημοσίευμα της aftodioikisi.gr για την «Κόντρα Καστανίδη-Ραγκούση μέσω Στεφάνου». Το θέμα μάλιστα έφτασε και στο Μέγαρο Μαξίμου απ’ όπου ζητήθηκε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι, καθώς εκτός των άλλων είχε ήδη προηγηθεί η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των κυρίων Ραγκούση και Ρέππα.

Στο πλαίσιο αυτό πηγές του υπουργείου Εσωτερικών που επικοινώνησαν με την aftodioikisi.gr διέψευδαν ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση του υπουργού με τους γενικούς διευθυντές ζητήθηκαν εξηγήσεις από το γενικό γραμματέα Δημήτρη Στεφάνου για τις εκκρεμότητες του «Καλλικράτη» αλλά και για τη μη τοποθέτηση τμηματαρχών.

Ωστόσο, τόνιζαν ότι ο υπουργός έχει ζητήσει να διευθετηθούν άμεσα οι εκκρεμότητες που αφορούν μεταξύ άλλων τον «Καλλικράτη», τους τμηματάρχες και τα υπηρεσιακά συμβούλια, ενώ στις προθέσεις του είναι να κλείσει άμεσα και τα θέματα της εκλογής των προέδρων της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ.

Αναφορικά δε με το νομικό σύμβουλο διευκρίνιζαν ότι ακόμη ο κ. Καστανίδης δεν έχει στελεχώσει το γραφείο του αλλά στις προθέσεις του είναι σε αυτό να συμμετέχει και συνεργάτης του νομικός,  ο οποίος θα ασχοληθεί με τις εκκρεμότητες του υπουργείου. Προσέθεταν πάντως ότι αυτό δεν έχει σχέση με τις αρμοδιότητες του γενικού γραμματέα του υπουργείου….

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!