Ανασχηματισμός: Οι τρεις λόγοι που δεν άρεσε στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Εμβολιασμός αιρετών: Όπισθεν ολοταχώς προέδρου της ΚΕΔΕ -Αλλάζει τέταρτη (!) φορά «γραμμή»

Δεν άρεσε και πολύ ο ανασχηματισμός στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, όπως μαθαίνει η aftodioikisi.gr. Κι αυτό για τρεις λόγους.

Οι δύο κεντρικοί και ο τρίτος τοπικός.

Ο πρώτος, η έλευση του Μάκη Βορίδη, ο οποίος προέρχεται από το «σαμαρικό» μπλοκ και, ως εκ τούτου, έχει διαύλους επικοινωνίας με τον βασικό του ενδοπαραταξιακό αντίπαλο (και αντίπαλό του για την προεδρία), δήμαρχο Αμπελοκήπων -Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου. Με τον οποίο, παρεμπιπτόντως, ο πρώην υπουργός Τ. Θεοδωρικάκος, δεν μιλιόταν. Τώρα, όχι μόνο ο βασικός του ανταγωνιστής αποκτά πρόσβαση στο υπουργείο, αλλά και εκείνος θα πρέπει να βρει τρόπους να συνεννοηθεί με το νέο υπουργό.

Ο άσχετος Πέτσας και ο άσπονδος φίλος Σκρέκας

Ο δεύτερος, η εξαιρετική σχέση που είχε με τον υφυπουργό Θ. Λιβάνιο, λόγω της κοινής τους αναφοράς στον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη. Έτσι χάνει έναν καθημερινό συνομιλητή και θα πρέπει να βρει άλλον στο πρόσωπο του Στ. Πέτσα, ο οποίος, εκτός των άλλων, είναι άσχετος με την Αυτοδιοίκηση.

Τέλος, μικρό χωριό τα Τρίκαλα και τα μυστικά δεν κρύβονται. Του δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου δεν άρεσε, όπως μαθαίνει η aftodioikisi.gr, και η αναβάθμιση του συντοπίτη του και συνομήλικού του Κ. Σκρέκα, ο οποίος από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Περιβάλλοντος και της Ενέργειας.

Εντάξει, ο «πονηρός» Δημήτρης, ευχήθηκε «καλή θητεία» στον άσπονδο φίλο του Κώστα (σ.σ. άλλωστε από λόγια, άλλο τίποτα ο πρόεδρος), αλλά αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Στην πραγματικότητα, η αναβάθμιση Σκρέκα, με τον οποίο ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις, τον καθιστά και επίσημα «πρώτο βιολί» στην περιοχή, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον (πολύ φιλόδοξο) πρόεδρο της ΚΕΔΕ. Και μπορεί, όπως

έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, να προαλείφεται να υποψήφιος ευρωβουλευτής, σκορπώντας τα χρήματα της ΚΕΔΕ, αλλά, μετά τα όσα

βλέπει για τη συμπεριφορά του Μητσοτάκη στις δικές του επιλογές (βλ. Θεοδωρικάκος), και με το προφανές,  ότι ο ίδιος είναι τόσο δεδομένος, που δεν θα στάξει και η ουρά του γαϊδάρου, αν δεν τηρήσει την υπόσχεση που του έχει δώσει, θέλει να έχει ανοικτές και άλλες επιλογές, όπως αυτή της Βουλής, ώστε το 2023 να μην παλεύει (σ.σ. αυτή τη φορά με δυνατό αντίπαλο) με αμφίβολα αποτελέσματα, για τη δημαρχία των Τρικάλων.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΕΔΕ, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]