Αναλφάβητος τουριστικά ο Δήμος Καλαμάτας αλλά και η Μεσσηνία

  • Απο stergios
  • 15 Αυγούστου 2018 - 09:38
  • Comments Off

Μπορεί να ακούμε συνεχώς για τουρισμό και να ζητάμε άνοδο αυτού, αλλά δεν έχουμε κάτι βασικό, μια ενημερωτική επίσημη ιστοσελίδα για αυτόν, στην Καλαμάτα αλλά και όλη τη Μεσσηνία.

Αφορμή του παραπάνω σχολίου, ήταν η επίσκεψη συγγενών μου από το Βέλγιο. Πριν φθάσουν ,λοιπόν, θέλησαν να μάθουν στοιχεία για την πόλη αλλά και την περιοχή.
Αυτό, λοιπόν , που μου μετέφεραν, είναι ότι δεν κατάφεραν να βρουν μια επίσημη σελίδα, που να γράφει για τους τόπους που κάποιος επισκέπτης θέλει να επισκεφθεί.
Ειδικότερα για την Καλαμάτα μπορεί η ιστοσελίδα του Δήμου να γράφει αρκετά στοιχεία, αλλά όπως έχουμε ξαναγράφει, αυτή είναι μόνο στα ελληνικά.
Καλό θα ήταν λοιπόν όλοι οι αρμόδιοι του Νομού να καθίσουν σ’ ένα τραπέζι και να δημιουργήσουν μια ενιαία σελίδα για όλη τη Μεσσηνία.

Υγ: Ξεκαθαρίζουμε το επίσημη, γιατί μπορεί στο διαδίκτυο να υπάρχουν δεκάδες σελίδες- οδηγοί για τη Μεσσηνία, αλλά συνήθως αυτοί πάνε τον επισκέπτη σε συγκεκριμένα σημεία, ανάλογα προφανώς με τους διαφημιζόμενους σ’ αυτές.

Π.Μπ.

Πηγή: tharrosnews.gr

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!