Αλέξης Γεωργούλης: Τι απαντά για τον μισθό του ευρωβουλευτή

Aπάντηση στα όσα γράφονται για το ύψος της αμοιβής του ως ευρωβουλευτής έδωσε ο  Αλέξης Γεωργούλης όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή του Direct στον Alpha.

«Καταρχάς δεν έγινα θέμα επειδή εγώ το ξεκίνησα, αλλά επειδή κάποιοι άλλοι συνέχιζαν να μιλάνε γι΄ αυτό. Δεν ήταν δικό μου επίτευγμα. Η αμοιβή μου είναι γραμμένη στο internet, με μια αναζήτηση στο Google μπορείς να το βρεις. Είπα εγώ ότι παίρνω 25 χιλιάδες; Έτσι ακούστηκε από κάποιους. Από κάποιους άλλους ακούστηκε πως αυτό το «25 χιλιάδες» που θεωρητικά είπα ήταν μοντάζ». Παραδέχθηκε, βέβαια, πως μιλάμε για ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Για την επιλογή του να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι JOKER στο OPEN, ο Αλέξης Γεωργούλης εξήγησε: «Συνεχίζω τη δουλειά που κάνω. Τραγικό! Δεν είναι θέμα χρημάτων. Αυτό που με έκανε να μείνω και στην υποκριτική ήταν η σχέση μου με τον κόσμο. Συνεχίζω λοιπόν τη σχέση μου με τον κόσμο».

«Θα ήταν σα να κρύβομαι από τον κόσμο αλλάζοντας επάγγελμα. Δεν ήθελα να αλλάξω επάγγελμα γιατί αυτό είναι το επάγγελμά μου. Και η βασική μου ανάγκη κάνοντας αυτό το επάγγελμα είναι η επικοινωνία μου με τον κόσμο. Εγώ έχω μια ικανότητα, μία ιδιότητα, ένα συνήθειο να μην είμαι μονόχνωτος. Δεν μπορώ να πω ότι έχω να κάνω μόνο αυτό και δεν μπορώ τίποτα άλλο»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΜΙΣΘΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!