Ακύρωση παρέλασης: Χαμός στο Twitter -Δείτε τα σχόλια

Η ακύρωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στο Twitter, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την οργή τους.

Μάλιστα, σχόλια όπως «απολαύστε αριστερό φιλελευθερισμό» δεν σπανίζουν, ενώ μια χρήστρια αναρωτιέται αν ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για την ακύρωση.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι χρήστες που κάνουν χιούμορ για το γεγονός ότι μπορεί άτομα του ΣΥΡΙΖΑ να ήθελαν να ακυρωθούν οι παρελάσεις, αλλά εν τέλη έγινε από την Νέα Δημοκρατία, λόγω της πανδημίας όμως.

Έτσι, σχόλια όπως «Έρχονται οι δεξιοί και μας ακυρώνουν τις παρελάσεις» και «Τελικά τις παρελάσεις τις κατήργησε η #ΝΔ_θελατε και όχι ο Σύριζα», δεν σπανίζουν.

Επίσης, υπάρχουν και χρήστες που απλά κάνουν χιούμορ και πειράζουν όσους αντιδρούν, είτε θετικά, είτε αρνητικά στην ακύρωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Μερικά σχόλια:

το #ΠΑΣΧΑ το ακυρώσανε

την 28η Οκτωβρίου επίσης

θα ακυρώσουν & τα #Χριστούγεννα

Δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου…. Λες και αυτοί που συμμετείχαν ήξεραν για πιο λόγο παρελαυναν…

25η Μαρτίου vs 28η Οκτωβρίου σημειώσατε Χ

Χωρίς παρέλαση η 28η Οκτωβρίου, και δεν πέφτει Παρασκευή να φύγουμε 3ήμερο. Χτύπα κι άλλο 2020, μπορείς!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ, TWITER. ΣΧΟΛΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!