Αιγάλεω: «Τσίπρα οι ψυκτικοί μαζί σου»- Το πανό που τρόλαρε τον Μητσοτάκη

Η χιουμοριστική διάθεση, η σαφέστατη αιχμή και η διάθεση για τρολάρισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την πρόσφατη σχετική αναφορά του, έδωσαν έμπνευση σε φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό στο Αιγάλεω, με ένα πανό που κυριολεκτικά «έκλεψε την παράσταση», πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.
«Τσίπρα θυμήσου, οι ψυκτικοί μαζί σου- Περιστέρι», έγραφε το σχετικό πανό.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας για το εκπαιδευτικό σύστημα, θέλησε να δώσει ένα παράδειγμα …Στην προσπάθειά του να μιλήσει για τον τρόπο αναβάθμισης της τεχνικής εκπαίδευσης, είπε: «Σκέφτομαι όμως και το νέο παιδί, στο Περιστέρι. Που είναι 20 χρονών και θέλει να πάει σε μια τεχνική σχολή. Και θέλει να έχει μια καλή επαγγελματική εκπαίδευση και να βρει αύριο δουλειά ως ψυκτικός ή ως ένα παιδί που μπορεί να επισκευάζει ανελκυστήρες…».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΨΥΚΤΙΚΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!