Άγρια κόντρα στη Βουλή: Ο «Νικολάκης» και οι «τσαμπουκάδες» - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
19
Νοέμβριος
Back

Άγρια κόντρα στη Βουλή: Ο «Νικολάκης» και οι «τσαμπουκάδες»

Απίστευτοι διάλογοι με κουτσαβάκικο ύφος στη Βουλή, υπήρξαν κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών, που δίνει τη δυνατότητα στους νέους ηλικίας 17 ετών να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης και θέτει νέους κανόνες στη διαδικασία της εξέτασης.

Ο υπουργός Μεταφορών ενοχλήθηκε από τη γενικευμένη κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είπατε ότι ανεβήκαμε στην εξουσία με τυμβωρυχία! Πάτε καλά;», είπε ο κ. Καραμανλής, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε: «Τι νοοτροπία είναι αυτή; Μας θυμίζετε αυτά που λένε στελέχη σας για αρμούς της εξουσίας! Δεν έχετε καταλάβει τι κοινοβουλευτικό σύστημα έχουμε. Τέτοιες πολιτικές ακρότητες είχαμε καιρό να ακούσουμε».

Ο κ. Κ. Καραμανλής ενοχλήθηκε και με τις παρεμβάσεις του Ν. Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ και είπε: «Τι μας λες; Χαλάρωσε, λίγο, Νικολάκη!»

«Εδώ είναι Βουλή, Κωστάκη, δεν είναι για τέτοιους τσαμπουκάδες», απάντησε ο  Χρ. Γιαννούλης, του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την ένταση αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση του προεδρείου και των ψύχραιμων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!