άγιοι-ισίδωροι-ντάνος-μπογδάνος-ουρ-1070484
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 15.09.2022 | 14:09

Άγιοι Ισίδωροι: Ντάνος, Μπογδάνος & ουρές πιστών πήγαν να δουν τα θαύματα

Μέχρι τα ξημερώματα κράτησε το σταύρωμα των πιστών με το «θαυματουργό» σταυρό στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

agioi-isidoroi__1_

Οι πιστοί είχαν σχηματίσει τεράστιες ουρές έξω από το εκκλησάκι, από το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα της Ύψωσης του Τίμιου Σταύρου και περίμεναν αρκετές ώρες ώστε να σταυρωθούν από τον παπά-Δημήτρη μετά τις ιστορίες που έχουν ακούσει για «θαύματα».

Μία υπόθεση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας.

Πάντως, εκτός από απλούς πιστούς στο γραφικό εκκλησάκι βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως «Ντάνος» από το Survivor.

Ο νικητής του Survivor και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αθήνας δεν έχουν κρύψει την πίστη τους, ούτε τη στενή τους σχέση με την Εκκλησία.

Πάντως, και οι δύο περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να προσκυνήσουν, έχοντας πιάσει και κουβεντούλα, μια και σήμερα παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή στην εκκλησία και χρειάστηκε να περιμένουν στην σειρά αρκετή ώρα.

Ντάνος

«Είναι απάτη τα «θαύματα» στους Αγίους Ισιδώρους»

Για «ψευδοθαύματα» και «απάτη ολκής» για όσα συμβαίνουν στον ναό έκανε λόγο ο Μητροπολίτης Αργολίδας, πριν λίγο καιρό,καταγγέλλοντας τις κινήσεις του πατέρα Δημητρίου στους Αγίους Ισιδώρους.

Ο Μητροπολίτης είχε υποστηρίξει πως «υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα».

Από την πλευρά του, ο εφημέριος του ναού, Δημήτριος Λουπασάκης, που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει «θαύματα» με τη χάρη του Τιμίου Σταυρού που έχει στην κατοχή του, μπορεί να μην έχει απαντήσει ευθέως στις επιθέσεις, ωστόσο κάτι αφήνει να εννοηθεί «ρίχνοντας λάδι στη φωτιά» μέσα από τις ομιλίες του.