Υποκριτική αδιαφορία Δ. Παλλήνης και φιλοζωϊκής για τα αδέσποτα (φωτο) - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
19
Νοέμβριος
Back

Υποκριτική αδιαφορία Δ. Παλλήνης και φιλοζωϊκής για τα αδέσποτα (φωτο)

Υποκριτική αδιαφορία φαίνεται πως δείχνει ο Δήμος Παλλήνης για τα αδέσποτα της περιοχής του.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία στο aftodioikisi.gr, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την προστασία των αδέσποτων ζώων από την πλευρά της δημοτικής αρχής αλλά και της φιλοζωϊκής, με αποτέλεσμα τα αδέσποτα να καταλήγουν και πάλι στο δρόμο.

Τη δυσάρεστη εμπειρία του μας περιέγραψε κάτοικος της περιοχής που βρήκε αδέσποτο σκύλο ηλικία περίπου 1,5 έτους στην περιοχή της Παλλήνης.

Ο σκύλος φιλοξενήθηκε 3 μέρες σε σπίτι κι έπειτα έγινε συνεννόηση με το Δήμο να παραλάβει το σκύλο, όπως υποχρεούται άλλωστε από τη νομοθεσία. Ο σκύλος στειρώθηκε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο ζώων Πικερμίου. Μέχρι εκεί φτάνει και η μέριμνα του δήμου.

Με έκπληξη ο καταγγέλλων μας ενημερώνει ότι ο δήμος αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη φιλοξενίας του σκύλου, και ότι μετά την ανάρρωση του θα «πεταχτεί» και πάλι στο δρόμο όπου και βρέθηκε!

Την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση είχε ο καταγγέλλων μιλώντας με τη φιλοζωϊκή Παλλήνης, η οποία σε απόλυτη σύμπνοια με το δήμο αρνήθηκε να φιλοξενήσει το σκύλο με τη δικαιολογία ότι φροντίζει ήδη 30 αδέσποτους σκύλους και δεν μπορεί να πάρει ούτε ένα παραπάνω! Και εύλογα αναρωτιέται ο καταγγέλλων, «δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις για να ταΐζονται τα σκυλιά και να φιλοξενούνται;»

Υποθέτουμε ότι η μοίρα των αδέσποτων σε αυτή τη χώρα είναι να πεθαίνουν στο δρόμο.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την υιοθεσία του σκύλου, μπορεί να επικοινωνήσει με μήνυμα στο [email protected]

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!