Θεσσαλονίκη: «Βυθισμένο στο σκοτάδι το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου-Αμέλεια ή σκοπιμότητα;

Παράπονα για την έλλειψη φωτισμού του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη έχουν προκύψει, καθώς όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα το άγαλμα βρίσκεται σε πλήρης σκοτάδι. Συγκεκριμένα, κάτοικος της Καστοριάς που επισκέφθηκε πρόσφατα τη Θεσσαλονίκη, έστειλε στην aftodioikisi.gr την επιστολή που έστειλε στον ίδιο τον δήμαρχο θέτοντας του το συγκεκριμένο ζήτημα αφήνοντας αιχμές για σκόπιμη παραμέληση του προβλήματος. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε
Ονομάζομαι Μπάτζιος Φώτιος και είμαι κάτοικος Καστοριάς.
Πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκα για πολλοστή φορά την όμορφη πόλη σας και διαπίστωσα ένα ιδιαίτερα άσχημο θέαμα. Το βράδυ είδα ότι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν χωρίς φωτισμό, βυθισμένο μέσα στο σκοτάδι. Φαντάστηκα ότι είναι σε αυτή την κατάσταση λόγω βλάβης. Εκεί όμως άκουσα περαστικούς να λένε πως αυτή η κατάσταση έχει ημέρες που είναι έτσι και ότι έχει γίνει επί σκοπού!
Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει η οποιανδήποτε σκοπιμότητα στην διαδικασία του φωτισμού του αγάλματος του ένδοξου στρατηλάτη της Μακεδονίας μας, και επειδή ως Μακεδόνας θεωρώ πως έχω έννομο συμφέρον, αν και δεν είμαι δημότης του Δήμου που υπηρετείτε, ζητώ όπως εσείς ή η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με ενημερώσετε εγγράφως για το τι συμβαίνει, καθότι και μόνο η φήμη περί σκόπιμης, μη φωταγώγησης, του αγάλματος είναι απαράδεκτη και κάνει εμένα και όλους τους Μακεδόνες να αγανακτούμε.»

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΚΟΤΑΔΙ, ΑΓΑΛΜΑ, Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!