ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ: Το μετρό της υπομονής

Για καθυστερήσεις στα δρομολόγια του μετρό κάνει λόγο e-αναγνώστης με επιστολή του στην aftodioikisi.gr. Αναλυτικά ο e- αναγνώστης μας αναφέρει:

«Ολοένα και μεγαλύτερες γίνονται οι καθυστερήσεις στο μετρό, καθώς οι συρμοί παραμένουν αρκετή ώρα σε κάποιες στάσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται κατά πολύ η διάρκεια των δρομολογίων και να υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ της διάρκειας μιας διαδρομής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ ΑΕ και της πραγματικής διάρκειάς της.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες επιβιβάστηκα στη γραμμή 3 του μετρό για να μεταβώ από το Νομισματοκοπείο στο Αεροδρόμιο. Και ενώ είχα συμβουλευτεί την ιστοσελίδα stasy.gr, σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού μου θα ήταν 26 λεπτά, εν τέλει έφτασα σε 40. Απ΄ ότι φαίνεται οι χρόνοι επιβίβασης και αναμονής στους σταθμούς επ΄ ουδενί δεν συμπεριλαμβάνονται στην εκτίμηση της χρονικής διάρκειας των διαδρομών.

Θα πρέπει λοιπόν οι κύριοι της ΣΤΑΣΥ είτε να φροντίσουν να διέρχονται οι συρμοί στην ώρα τους, είτε να μας ενημερώσουν για την πραγματική διάρκεια των δρομολογίων. Ο κόσμος χρησιμοποιεί το μετρό για να πάει στη δουλειά του και θέλει να ξέρει την ώρα που θα χρειαστεί..»

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΕΤΡΟ, ΣΤΑΣΥ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!