σπάρτη-η-ελπίδα-έρχεταιαλλά-όχι-491519

Σπάρτη: Η “Ελπίδα” έρχεται…αλλά όχι για τα απορρίμματα (φωτο)

Τεράστιοι όγκοι σκουπιδιών έχουν πλημμυρίσει την Σπάρτη, αλλά και τις γύρω περιοχές του δήμου, δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα για την πόλη, την ώρα που η κακοκαιρία ¨Ελπίδα” είναι προ των πυλών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η μεταφορά των απορριμμάτων στο δήμο Ήλιδας φαίνεται πως καθυστερεί, με τους κατοίκους να είναι δικαιολογημένα αγανακτισμένοι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα οι διαμαρτυρίες των πολιτών στον FLY είναι πολλές για το μείζον πρόβλημα των σκουπιδιών, που πλέον επηρεάζει κατά πολύ την καθημερινότητά τους, όπως δηλώνουν στο σταθμό.

Μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις πολιτών που επιλέγουν να μεταφέρουν μόνοι τους τα σκουπίδια σε άλλες περιοχές, με την ελπίδα ότι θα βρουν άδειους κάδους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό που απέστειλαν πολίτες από διάφορα σημεία της πόλης. Όπως θα δείτε, τα απορρίμματα στους κάδους ακόμα και δίπλα σε σχολικές μονάδες  έχουν ξεχειλίσει.

Στις 17 Ιανουαρίου η δημοτική αρχή έκανε γνωστό ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί πολύ σύντομα, καθώς τα απορρίμματα θα μεταφέρονται στη θέση Τριανταφυλλιά του Δήμου Ήλιδας, τουλάχιστον έως τις 28 Φεβρουαρίου, βάσει της σύμβασης που υπεγράφη.

πηγή: flynews.gr