Πολύτεκνος πατέρας: Έχω καταθέσει το Α21 και είμαι ακόμα απλήρωτος (φωτο)

Συνεχίζονται τα παράπονα σε ότι έχει να κάνει με την καταβολή του επιδόματος παιδιού. Συγκεκριμένα αναγνώστης της aftodioikisi.gr, πολύτεκνος πατέρας, έχει υποβάλλει το Α21 από τις 7/3/2019 την πρώτη μέρα δηλαδή που άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ και ακόμα δεν έχουν πιστωθεί χρήματα στον λογαριασμό του. Αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που ο ΟΠΕΚΑ έχει προχωρήσει σε 2 μέχρι στιγμής πληρωμές. Μάλιστα ενώ ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών έχει υποβάλλει την βεβαίωση που ζητάνε για τον μεγάλο του γιο που σπουδάζει σε δημόσιο ΙΕΚ το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο όπως και για τα υπόλοιπα 3 παιδιά που είναι προστατευόμενα μέλη.

Αναλυτικά η καταγγελία του αναγνώστη:

«Καλημέρα είμαι πολύτεκνος και έχω υποβάλλει το Α21 από τις 7/3/2019 την πρώτη μέρα δηλαδή που άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ !
Έχουμε 10/5/2019 και ενώ ο ΟΠΕΚΑ έκανε πληρωμές (2 μέχρι στιγμής ) του Α21 σε δικαιούχους εγώ όπως και χιλιάδες άλλοι δεν έχουμε πάρει ακόμα ούτε ευρώ !
Έχω τον μεγάλο μου γιο που σπουδάζει σε δημόσιο ΙΕΚ και τους έχω υποβάλλει την βεβαίωση που ζητάνε παρόλα αύτα δεν μου έχουν βάλει ακόμα χρήματα ούτε για τα άλλα 3 παιδιά που είναι προστατευόμενα ενώ ακόμα γράφει στην αίτηση μου ότι περιμένω τον ελέγχο της βεβαίωσης του μεγάλου !
Μέχρι τον Δεκέμβρη θα έχω πληρωθεί ;«

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΑΤΕΡΑΣ, Α21, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]