Π. Φάληρο: Ανεξέλεγκτο το παρκάρισμα αυτοκινήτων-Τι καταγγέλλουν κάτοικοι

Την «παραδοσιακή απουσία» της Τροχαίας, αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας του Παλαιού Φαλήρου καταγγέλλουν στην aftodioikisi.gr κάτοικοι της περιοχής, επιρρίπτοντας και στη διοίκηση του δήμου ευθύνες για το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα των αυτοκινήτων σε πεζοδρόμια της πόλης.
Σε ενδεικτική φωτογραφία που έστειλαν στην aftodioikisi.gr από την οδό Ζησιμοπούλου φαίνεται ότι σε μερικά σημεία της πόλης οι οδηγοί παρκάρουν το όχημά τους όπου βρουν, αφού ακόμη και στα πεζοδρόμια ο δήμος δεν έχει επιληφθεί προκειμένου να τοποθετηθούν κολονάκια.
«Ως κάτοικοι Π. Φαλήρου αναρωτιόμαστε αν αυτά είναι πεζοδρόμια σύγχρονης πόλης, φιλικά σε ανάπηρους και μητέρες με καρότσια. Η τροχαία και η δημ. αστυνομία παραδοσιακά απούσες. Γιατί εκεί στο δήμο δεν μεριμνάτε για κάτι τόσο απλό όπως τα κολονάκια και οι ράμπες;», καταλήγουν στην καταγγελία που απέστειλαν στην aftodioikisi.gr οι κάτοικοι.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΡΟΧΑΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΔΗΜΟΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ, ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!