«Ο κυνισμός της Αττικής Οδού» – Διαμαρτυρία πολίτη για ελλιπή σήμανση

Έντονες διαμαρτυρίες για την ελλιπή σήμανση «σε όλη την διαδρομή της Αττικής Οδού και ειδικά στις εξόδους αυτής», εκφράζει πολίτης οδηγός με επιστολή του στην εταιρεία που κοινοποεί δημοσίως μέσω της aftodioikisi.gr.

Ο πολίτης (τα στοιχεία του και η επιστολή βρίσκονται στη διάθεση της ιστοσελίδας μας) παραθέτει την προσωπική του εμπειρία. Το περιστατικό που περιγράφει, έχει συνοπτικά ως εξής: λόγω ελλιπούς σήμανσης οδηγήθηκε σε λάθος, με αποτέλεσμα την έξοδό του από τον άξονα της Αττικής Οδού και την απαίτηση να πληρώσει ξανά το αντίτιμο των διοδίων, για την ίδια διαδρομή…

Αναλυτικότερα, η επιστολή:

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω την διαμαρτυρία μου σχετικά με την ελλιπή σήμανση σε όλη την διαδρομή της Αττικής Οδού και ειδικά στις εξόδους αυτής.

  Συγκεκριμένα καταθέτω την εμπειρία μου στις 14/05/2016 όπου κατευθυνόμενος από την είσοδο της  Λεωφ. Κηφισίας προς την έξοδο της Δουκίσσης Πλακεντίας όπου ήθελα να βγω, είδα σε απόσταση κάποιων εκατοντάδων μέτρων πληροφοριακή πινακίδα πριν την έξοδο «για Δουκίσσης Πλακεντίας», ενώ στο επίμαχο σημείο της εξόδου, δεν υπήρχε πινακίδα με ρητή αναφορά «έξοδος προς Δουκίσσης Πλακεντίας» .

 Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να προσπεράσω την επιθυμητή έξοδο , να κατευθυνθώ σε λάθος διαδρομή, να αναγκαστώ να βγω από την Αττική Οδό για να κάνω αναστροφή και για να κατευθυνθώ στον προορισμό μου, υποχρεώθηκα να ξαναμπώ στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, όπου εκεί διαπίστωσα την αισχροκέρδεια και τον κυνισμό της Εταιρείας σας , με την ανοχή βέβαια της Πολιτείας σε αυτό το θέμα και όχι μόνο…

  Μου απαιτήθηκε να καταβάλω ξανά το αντίτιμο του διοδίου, παρότι έδειξα την απόδειξη εισόδου μου, στην οποία φαινόταν χρονικά και μόνο, ότι από λάθος αναγκάστηκα να ξαναμπώ στην Αττική Οδό.

  Εξάλλου, η κίνηση του οχήματός μου, μπορεί να διαπιστωθεί άνετα και από τις κάμερες «ασφαλείας» που πλεονάζουν καθ’ όλη την διαδρομή.

  Δεδομένου λοιπόν του πανάκριβου αντιτίμου «2,80» ακόμα και για την μικρότερη διαδρομή θεωρώ απαράδεκτη την πολιτική της Εταιρείας που αναγκάζει του πελάτες της σε λάθη που γίνονται λόγο ελλιπούς σήμανσης να καταβάλουν ξανά το παραπάνω αντίτιμο .

   Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι χρησιμοποίησα την Αττική Οδό για να κερδίσω χρόνο και αντ’ αυτού την ίδια μέρα έχασα το ραντεβού μου διότι εκτός της καθυστέρησης της αναστροφής απαιτήθηκε και παραπάνω χρόνος για την συμπλήρωση του εντύπου αδυναμίας καταβολής τέλους διοδίων.

Σε συνέχεια αυτού απαιτείτε  νέα απώλεια χρόνου εντός μηνός σύμφωνα με το παραπάνω έντυπό σας για να εξοφλήσω το «χρέος μου» .

                 Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.          

 

Τέλος πάντων , μακάρι το αντίτιμο που θα καταβάλω εγώ και πολλοί άλλοι που βίωσαν την ίδια περιπέτεια με εμένα, να χρησιμοποιηθεί στην επαρκή σήμανση της οδού σας, διότι για την χρονική καθυστέρηση που υπεστήκαμε δεν έχουμε την αυταπάτη ότι μπορεί κάποιος να την αποζημιώσει…  

 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΙΟΔΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]