Με ποιον τρόπο επιλέγονται οι προϊστάμενοι στο δήμο Βόλου;

Βήματα… χελώνας φαίνεται ότι ακολουθεί η διαδικασία επιλογής προϊσταμένων στο δήμο Βόλου. Συγκεκριμένα, η aftodioikisi.gr δέχθηκε παράπονα από πλευράς ενδιαφερόμενων για τη διαδικασία.

Αναλυτικά, η επιστολή που μας εστάλη:

«Με την υπ’ αριθμ 125172/10-10-2013 έγινε στον Δήμο Βόλου Προκήρυξη – πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση θέσεων προϊσταμένων Τμημάτων, με καταληκτική ημερομηνία την 25/10/2013.

Μέσα στην εβδομάδα του Πάσχα, 2014, (μεγάλη εβδομάδα), σταδιακά ενημερώθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι (περίπου 300 υποψήφιοι) για την μοριοδότησή τους και την υποβολή ενστάσεων.

Έκτοτε μέχρι σήμερα 13/09/2014 και ενώ συμπληρώνονται περίπου 11 μήνες από την προκήρυξη και παρά το κατεπείγον του ζητήματος δεν υπάρχει καμμία εξέλιξη.

Σημαντικό επίσης είναι ότι υπάρχουν κυρώσεις. Συγκεκριμένα, ε την Α.Π. 34832/2-9-2013 (αριθμ. 17) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών επισημάνθηκε αφενός, το κατεπείγον του θέματος (καθώς από το 2009 και εντεύθεν δεν έχουν γίνει επιλογές προϊσταμένων στους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ) και αφετέρου, ότι η μη αποστολή στο οικείο υπηρεσιακό συμβούλιο των ατομικών φακέλων των υπαλλήλων συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου».

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ, ΠΑΡΑΠΟΝΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!