Μαρούσι -Σύλλογος Πολυδρόσου: Απαιτούνται επισκευές στο ανοιχτό γήπεδο στην Φραγκοκκλησιάς

  • Απο stergios
  • 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:48
  • Comments Off

Συγκεκριμένα αιτήματα για το ανοιχτό γήπεδο Μπάσκετ της οδού Φραγκοκλησσιάς απευθύνουν, μέσω της aftodioikisi.gr, κάτοικοι της περιοχής και μέλη του σωματείου «Σύλλογος κατοίκων Πολυδρόσου για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό», προς την δημοτική αρχή Αμαρουσίου. Ζητούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο ανοιχτό γήπεδο να διευθετηθούν άμεσα «καθώς άπτονται της ασφάλειας και της υγείας των κατοίκων της περιοχής μας».

Στην επιστολή που έστειλαν στην ιστοσελίδα μας ζητούν:

Ι. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑΣ

  1. Ρύθμιση του φωτισμού του γηπέδου ώστε να  ανοίγει στις 19:00, καθώς πλέον νυχτώνει νωρίς.
  1. Αντικατάσταση των καμμένων λαμπτήρων στους προβολείς του γηπέδου καθώς δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός για τους χρήστες του χώρου.
  1. Τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων στις μπασκέτες του γηπέδου
  1. Επιδιόρθωση των παγκακιών εντός του γηπέδου όπου λείπουν σανίδες και προεξέχουν σίδερα του σκελετού τους
  1. Επισκευή συρματοπλέγματος περίφραξης γηπέδου όπου προεξέχουν άκρες συρμάτων
  1. Κοπή των χαμηλότερων κλαδιών των δέντρων που περιβάλλουν το γήπεδο καθώς έχουν μακρύνει σε βαθμό που να δημιουργείται κίνδυνος τραυματισμού των αθλουμένων που εισέρχονται και εξέρχονται του γηπέδου αλλά και γενικότερα όλων όσων διέρχονται από το πάρκο.

«Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου για τη διευθέτηση των ανωτέρω ζητημάτων καθώς ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται κυρίως από αθλούμενους (ενήλικες αλλά και παιδιά σε οργανωμένες και μη προπονήσεις) καθώς και από πολλά μικρά παιδιά που εισέρχονται στο χώρο με τους συνοδούς τους απλά για να παίξουν, εφόσον δε έχει παραδοθεί από το Δήμο Αμαρουσίου στο κοινό προς χρήση, ο τελευταίος,  σεβόμενος τους δημότες του και τους κατοίκους της περιοχής γενικότερα, οφείλει να τον διατηρεί κατάλληλο και ασφαλή για τη χρήση που έχει διατεθεί», αναφέρουν προς τον Δήμο Αμαρουσίου.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ, ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!