Μάννα Σύρου: Τελικά τι είναι; Δρόμος ή ποταμός;

Για παράνομο δρόμο ο οποίος έχει διανοιχτεί σε ρέμα στη θέση «Λιβάδια» στο Μάννα της Σύρου κάνει λόγο το logotypos.gr. Μάλιστα η πρόσφατη ασφαλτόστρωση του δρόμου προκάλεσε αντιδράσεις από τον τοπικό σύμβουλο του Μάννα Στέλιο Τρουμπετάκη ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μπαζώνουμε και τσιμεντοστρώνουμε ρέματα και μετά, όταν μας πνίγει το νερό που κατεβαίνει, χωρίς να το απορροφά το χώμα, τα βάζουμε με όλους τους άλλους, εκτός από αυτούς που ευθύνονται».

Δείτε αναλυτικά τη δημοσίευση:

«Τελικά τι είναι; Δρόμος ή ποταμός;

Ας αποφασίσουν επιτέλους…

 ΟΤΑΝ είχαμε γράψει ότι ο τσιμεντοστρωμένος δρόμος (ποταμός) στη θέση «Λιβάδια» στο Μάννα έχει το κακό του χάλι με λακκούβες, οι οποίες εγκυμονούσαν κινδύνους, ιδιαίτερα το βράδυ χωρίς φωτισμό, ο τοπικός σύμβουλος του Μάννα Στέλιος Τρουμπετάκης είχε διαφωνήσει κάθετα, λέγοντας ότι ο δρόμος είναι παράνομος και δεν επιτρέπεται καμία παρέμβαση.

του Γιάννη Ρουσσουνέλου

Πρόσφατα όμως ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε σε κάποια επίμαχα σημεία και αυτό προκάλεσε νέες αντιδράσεις από τον κ. Τρουμπετάκη.

Όπως μας είπε, ο δρόμος είναι παράνομος, γιατί έχει διανοιχτεί σε ρέμα, γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει ηλεκτροφωτιστεί. «Τώρα έπεσε άσφαλτος με κόστος και ευθύνη ιδιωτών, χωρίς την άδεια της Τοπικής Κοινότητας.

Αν θέλουν τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις ας τον χαρακτηρίσουν δρόμο με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και μετά να κάνουν παρεμβάσεις», είπε,  τονίζοντας ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα.

 «Μπαζώνουμε και τσιμεντοστρώνουμε ρέματα και μετά, όταν μας πνίγει το νερό που κατεβαίνει, χωρίς να το απορροφά το χώμα, τα βάζουμε με όλους τους άλλους, εκτός από αυτούς που ευθύνονται», είπε καταλήγοντας.

Αναζητείται αντίλογος.»

πηγή: logotypos.gr

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΑΝΝΑ, ΜΠΑΖΩΜΑ ΡΕΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!