κωτσόβολος-νέα-παράπονα-από-πελάτη-έ-844721

Κωτσόβολος: Νέα παράπονα από πελάτη: “Έχουμε πεθάνει με τον καύσωνα & μας δουλεύετε κιόλας”

Νέα παράπονα από πελάτισσα του Κωτσόβολου, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε παραγγείλει air condition και εγκατάσταση στην Μεσσηνία και η εταιρεία δήλωσε την εγκατάσταση στα ΧΑΝΙΑ! Επίσης, ενώ έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει πολλές φορές δεν έχει λάβει απάντηση εδώ και ένα μήνα, ενώ η εταιρεία έχει λάβει επιπλέον ποσό για την εγκατάσταση. Το παράπονο έχει ληφθεί από την σελίδα του Κωτσόβολου στο Facebook (https://www.facebook.com/Kotsovolos ).

Το παράπονο της πελάτισσας:

-Απαράδεκτη εταιρία. Που παραδοσατε air condition στη Μεσσηνία & ειδοποιησατε για εγκατάσταση τον άλλον στα Χανιά κ σας περιμένουμε & έναν μήνα από την αγορά. Σας παίρνουμε τηλ & δεν απαντάτε. Έχουμε πεθάνει με τον καύσωνα & μας δουλεύετε κιόλας. Τα λεφτά ξέρετε να τα πάρετε.

Με την εταιρεία να απαντάει με άστοχα επιχειρήματα:

-Καλημέρα σας.Ενδεχομένως λόγω της περιόδου που διανύουμε να υπάρχει και αυξημένη ζήτηση της υπηρεσίας εγκατάστασης καθώς οι τεχνικοί συνεργάτες μας εργάζονται πυρετωδώς για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελάτων μας. Καθώς αναφέρεστε σε συγκεκριμένο γεγονός.αν το επιθυμείτε, μπορείτε να μας στείλετε σε προσωπική συνομιλία τα στοιχεία σας, ώστε να εντοπίσουμε την παραγγελία σας καθώς και τους καλύτερους τρόπους εξυπηρέτησης σας.

Ενώ, η πελάτισσα αγανακτισμένη απάντησε:

τι αυξημένη ζήτηση με κοροϊδεύετε κιολας; από Καλαμάτα στείλατε για εγκατάσταση Χανιά.. Αυτό δεν είναι αυξημένη ζήτηση. Σας έχω στείλει & στο παρελθόν μνμ στο messenger & στείλατε ακριβώς την ίδια απάντηση. Ένα μήνα ταλαιπωρία & δε βλέπω κανένα ουσιώδη ενδιαφέρον..τα λεφτά εγκατάστασης μια χαρά τα πήρατε

Αναλυτικά η δημοσίευση: